wo. feb 1st, 2023

Wanneer u besluit een pruik te kopen, moet u rekening houden met uw levensstijl- en stijlvoorkeuren. Misschien wilt u een paar verschillende stijlen proberen voordat u een beslissing neemt. Een pruik kan uw uiterlijk volledig veranderen, dus het is belangrijk om er een te kiezen die een aanvulling vormt op uw levensstijl. Het is ook belangrijk om de grootte van uw hoofd te overwegen voordat u koopt.

U moet een pruik kiezen die uw huidskleur aanvult. Er zijn verschillende soorten pruiken die er natuurlijker uitzien dan andere. Er is bijvoorbeeld een kanten voorpruik gemaakt van individuele haren die aan puur materiaal zijn vastgebonden om een natuurlijke haarlijn te verschijnen. U moet ook rekening houden met de kleur, lengte en stijl bij het kiezen van een pruik.

Om de juiste maat te kiezen, moet u eerst uw hoofd meten. U kunt dit doen door een flexibele doek of een naaister -meetlint te gebruiken. Begin met het meten van het voorhoofd en strek het uit tot je oren en nek van de nek. U moet dan vanaf daar meten. Veel pruiken worden geleverd met een verstelbare riem die bij uw hoofd past.

De vorm van je gezicht is ook een belangrijke overweging bij het kiezen van een pruik. Mensen met ronde gezichten, zoals vierkanten of rechthoeken, moeten stijlen selecteren die de focus van hun kin nemen. Een bob-snit met pony is een goede keuze voor een ovaalvormig gezicht.

Door adminde