wo. feb 1st, 2023

Het gebruik van dieren voor het testen van cosmetica is de afgelopen jaren een hot topic geworden. Veel mensen zijn tegen het testen van dieren voor cosmetica, en sommige merken testen niet langer op dieren. U kunt op zoek gaan naar een wreedheid vrij certificeringslabel om te bepalen of het bedrijf dat u overweegt te kopen een wreedheid zonder wreedheid is.

Als je een make-upliefhebber bent, probeer dan bij merken die diervriendelijk zijn. Sommige grote merken zijn toegewijd aan deze filosofie. Er zijn ook enkele make-uplabels gewijd aan veganistische en wreedheid vrije producten. Er zijn veel voordelen om producten te vermijden die dieren gebruiken.

Fenty Cosmetics is een voorbeeld van een diervriendelijk merk. Hun make-up is veganistisch en gemaakt zonder van dieren afgeleide ingrediƫnten. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder een lip stift die helpt bij het conditioneren van de huid met vitamine E. Hun lippenstiften zijn smudge-vrij en hebben een matte afwerking. Bovendien heeft hun oogschaduw palet 12 langdurige, super gepigmenteerde minerale oogschaduw die wreedheid vrij is.

Het springende Bunny-programma is een andere manier om te zien of een bedrijf vrij van wreedheid is. De missie van de organisatie is om medelevende consumenten te verbinden met wreedheid vrije cosmetica-bedrijven. Om gecertificeerd te worden, moet een bedrijf zich inzetten voor een wreedheid vrije gedragscode en het testen van dieren in elke fase van productontwikkeling beƫindigen. Ze moeten ook elk jaar aan het programma aanbevelen. Degenen die gecertificeerde producten kopen, ontvangen vaak exclusieve kortingen en promoties.

Door adminde